Over ons

SmartPoint biedt u reparaties van verschillende smartphones en tablets aan binnen 1 uur tegen aantrekkelijke prijzen. De snelle service kent absoluut geen gebrek aan zorgvuldigheid; het doel is om uw smartphone of tablet weer helemaal in orde te maken. Onze specialisten hebben al jaren ervaring met smartphone- en tabletreparaties.

 

SmartPoint voert reparatiewerkzaamheden uit in samenwerking met onder andere T-Mobile, Apple Store Nederland en diverse verzekeringsmaatschappijen. SmartPoint acht als allerbelangrijkste een tevreden klant en biedt u daarom de supersnelle service, aantrekkelijke prijzen en een kopje koffie of thee naar wens. Wanneer het gaat om een reparatie bent u bij SmartPoint aan het juiste adres.

SmartPoint streeft een maatschappelijk verantwoord ondernemerschap na. De snelle maar vooral zorgvuldige reparaties die SmartPoint u biedt, dragen bij aan een langer bestaan van uw toestel. Hierdoor zal de noodzaak om een nieuw toestel aan te schaffen wegvallen. Kapotte onderdelen van uw toestel worden op de juiste manier behandeld en grotendeels teruggestuurd naar de fabriek, wat overeenkomt met ons streven naar een groen ondernemerschap.

Smartpoint

check-icon Smartphone reparatie
check-icon Tablet reparatie
check-icon 1 uur service op afspraak
check-icon Gunstige tarieven
check-icon Gratis parkeren
check-icon Betrouwbaar & bereikbaar

Like SmartPoint Reparatie op Facebook:

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alkmaar

Gevestigd aan de ring Alkmaar is SmartPoint zeer gemakkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Arcadialaan 24
1813 KN Alkmaar
Whatsapp of bel: 06 81 02 55 20

Zaandam

Het kantoor van SmartPoint in Zaandam is gevestigd enkele minuten lopen vanaf het treinstation in Zaandam. Het is daarom zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Ebbehout 1
1507 EA Zaandam
Whatsapp of bel: 06 81 02 55 20

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Zondag: Gesloten

Call Now Button