iPad Reparatie Alkmaar en Zaandam

iPad reparatie in Alkmaar en Zaandam. Binnen 1 uur gereed tegen een zeer gunstig tarief. Kies uw model aan maak direct een afspraak.

Ipad reparaties Alkmaar Zaandam

 

is al meer dan jaren gespecialiseerd in Ipad reparatie. ipad reparaties zaandam alkmaar onderscheid zich van anderen door snel reparaties uit te voeren in tegenstelling tot grote reparatie bedrijven waar u hem al snel 2 weken kwijt bent. Tegenwoordig kunt u niet lang zonder ipad en dat begrijpt Smartpoint reparaties. Daarom biedt smartpoint reparaties voor de ipad reparatie de 1 uur service aan. Als het probleem gelijk duidelijk is dan zal de reparatie binnen 1 uur uitgevoerd worden. Nadat de reparatie gereed is kunt u uw ipad weer afhalen.

De reparaties worden uitgevoerd met onderdelen van hoge kwaliteit. Door onze ervaren monteur bent u verzekerd van de juiste reparatie aan uw iPad tablet.

Vanuit verschillende bedrijven en verzekeringsmaatschappijen worden klanten naar ons doorverwezen voor een iPad reparatie. iPad reparaties smartpoint is een vertrouwd adres geworden voor de regio zaandam, Alkmaar, heiloo, bergen, heerhugowaard, Amstelveen, Amsterdam, alkmaar, egmond aan zee, schagen, den helder, de rijp, heerhugowaard, haarlem, beverwijk, heemskerk, castricum, warmehuizen, Alkmaar,

Smartpoint

check-icon Smartphone reparatie
check-icon Tablet reparatie
check-icon 1 uur service op afspraak
check-icon Gunstige tarieven
check-icon Gratis parkeren
check-icon Betrouwbaar & bereikbaar

Like SmartPoint Reparatie op Facebook:

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Alkmaar

Gevestigd aan de ring Alkmaar is SmartPoint zeer gemakkelijk te bereiken met de auto en gratis parkeermogelijkheden voor de deur.

Arcadialaan 24
1813 KN Alkmaar
Whatsapp of bel: 06 81 02 55 20

Zaandam

Het kantoor van SmartPoint in Zaandam is gevestigd enkele minuten lopen vanaf het treinstation in Zaandam. Het is daarom zeer gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Ebbehout 1
1507 EA Zaandam
Whatsapp of bel: 06 81 02 55 20

Openingstijden

Maandag: 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 18.00 uur
Woensdag: 09.00 – 18.00 uur
Donderdag: 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur
Zondag: Gesloten

Call Now Button